• Armonie florală
  • Armonie florală verso

Armonie florală – Pictură în ulei pe pânză

500 lei

1 în stoc

SKU: 258 Categorie:

Descriere

Armonia florală în pictură se referă la modul în care florile sunt prezentate într-o operă de artă pentru a crea un efect de echilibru și armonie vizuală. Florile pot fi utilizate în diverse moduri în pictură, de la elemente decorative pentru a întregi un peisaj la subiectul principal al operei de artă.

Un artist poate aborda armonia florală prin intermediul culorilor și formelor florilor. De exemplu, poate alege să utilizeze culori complementare sau culori din aceeași paletă cromatică pentru a crea un efect de armonie. De asemenea, poate alege să grupeze florile în moduri care să creeze efecte de simetrie sau asimetrie, pentru a adăuga interes vizual.

Un alt mod în care un artist poate aborda armonia florală în pictură este prin intermediul contextului în care sunt prezentate florile. De exemplu, poate include un peisaj sau un fundal care să completeze și să întărească tema de armonie și echilibru.

Indiferent de modul în care este abordată, armonia florală în pictură poate crea o atmosferă plăcută și liniștitoare pentru privitori, prin intermediul culorilor și formelor utilizate.

Pictura impresionistă „Armonie florală”, în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil în anul 2022.

Dimensiunile picturii sunt: 40 cm x 40 cm.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Informații suplimentare

Dimensiuni 40 × 2 × 40 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.