Politică de rambursări și returnări

Politica de Returnare și Rambursare a Galeriei de Artă Monea Teofil

La Galeria de Artă Monea Teofil, ne angajăm să oferim clienților noștri o experiență de achiziție plăcută și fără griji. Înțelegem că uneori, după o achiziție la distanță, s-ar putea să decideți că lucrarea de artă achiziționată nu se potrivește așteptărilor. În aceste situații, suntem aici pentru a vă asigura că procesul de returnare este cât se poate de simplu și de convenabil.

Condiții de Returnare

Lucrările de artă cumpărate pot fi returnate în conformitate cu O.G. 130/2000.

Returnările sunt acceptate în termen de 10 zile lucrătoare de la data recepționării, fără penalități și fără necesitatea de a furniza un motiv.

Articolul returnat trebuie să fie în ambalajul original și în aceeași condiție în care a fost livrat.

Costurile de returnare sunt suportate de client și trebuie efectuate folosind serviciul de curierat original utilizat pentru livrare.

Politica de Rambursare

În cazul în care lucrarea de artă returnată este în stare perfectă și corespunde descrierii de pe site, vă vom rambursa suma achitată, excluzând cheltuielile de transport asociate returnării.

Nu acceptăm returnarea lucrărilor de artă care prezintă modificări fizice, precum lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deteriorări.

Dacă lucrarea de artă nu corespunde specificațiilor listate pe site la momentul plasării comenzii, aceasta poate fi returnată fără costuri suplimentare pentru client. Este necesară o notificare scrisă din partea clientului care să detalieze natura neconformității.

Ne dorim ca fiecare achiziție de la Galeria de Artă Monea Teofil să vă aducă bucurie și satisfacție. În cazul în care aveți întrebări suplimentare legate de procesul de returnare sau de politica de rambursare, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă asista și a vă oferi toate informațiile necesare pentru o experiență de cumpărături fără probleme.

Loading