„Contesa” – Pictură în ulei pe pânză

9500 lei

Categorie:

Descriere

„Contesa” este o captivantă pictură în ulei care impresionează prin portretizarea profundă și expresivă a unei femei. Cu dimensiuni de 56 x 70 cm, aceasta îmbină o tehnică rafinată cu o paletă de culori somptuoase, evidențiind finețea detaliilor și profunzimea privirii subiectului. Stilul pictural clasic este subliniat de utilizarea luminii și umbrei pentru a conferi contur și volum feței, în timp ce detaliile vestimentației și bijuteriile discrete accentuează statutul social înalt al contesei.

Înfrumusețată de un cadru elegant, care îi completează stilul, lucrarea este disponibilă la prețul de 9,500 lei. Aceasta reprezintă o alegere excelentă pentru colecționarii de artă care apreciază portretele clasice ce transmit emoție și eleganță. „Contesa” poate adăuga o notă de distincție și rafinament oricărui spațiu, fie că este vorba de un birou privat sau de un living clasic decorat.

Pictura „Contesa” în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil mai pe la începutul carierei sale artistice.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Informații suplimentare

Dimensiuni 56 × 3 × 70 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.