„Ecouri cromatice în Tărâmul Viselor” – Pictură în ulei pe pânză

700 lei

Categorie:

Descriere

„Ecouri cromatice în Tărâmul Viselor” este o reprezentare a unei lumi de vis ce dansează pe pânza realității. Culorile nu doar vorbesc, ci și respiră, țesând un dialog profund între privitor și infinitul de posibilități pe care natura și imaginația le pot oferi.

În prim-plan, o pădure se conturează prin tușe curajoase și vibrante de roșu, portocaliu și galben, culori ce amintesc de flacăra unei zile de toamnă ce își aruncă ultimele străluciri înainte de a se lăsa pradă înserării. Fiecare arbore pare să aibă propriile amintiri, iar frunzele căzute pe sol sunt ca niște petale păstrate în paginile unei cărți vechi.

Pe măsură ce privirea se aventurează, un cer misterios se întinde, dominat de tonuri de albastru și violet, într-o armonie perfectă cu liniștea din jur, invitând la o călătorie introspectivă prin tărâmul viselor, unde fiecare nuanță este un ecou al unei emoții sau al unui gând ascuns.

Razele de lumină pătrund prin coroanele copacilor, creând un contrast puternic între luminozitatea din spatele pădurii și întunericul ramurilor din față. Este un joc „de-a v-ați ascunselea” cu Soarele, care aruncă strălucire si creează umbre alungite într-o atmosferă de mister.

La mijlocul pânzei, unde cerul întâlnește pământul, culorile se contopesc într-un pastel de vis, ce pare să ascundă secretele naturii. Aici, în acest spațiu de tranziție, artistul a pictat o lume unde hotarele dintre real și imaginar se estompează, oferind privitorului o evadare într-un spațiu unde totul este posibil.

Pictura își revendică dreptul de a fi mai mult decât o simplă reprezentare a naturii. Este o expresie a emoției pure, o fuziune între sufletul privitorului și un univers plin de culoare. Ne invită să călătorim în profunzimea culorilor, să ascultăm ecourile tăcute ale frunzelor și să respirăm alături de copaci. Fiecare privitor poate regăsi o parte din sine, o amprentă a sufletului care răsună în acord cu ecourile cromatice ale unui tărâm magic, un tărâm al viselor.

Pictura „Ecouri cromatice în Tărâmul Viselor” în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil în anul 2024.

Dimensiunile picturii sunt: 70 cm x 50 cm.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.