• Grădina Raiului
  • Grădina Raiului verso

Grădina Raiului – Pictură în ulei pe pânză

750 lei

1 în stoc

SKU: 260 Categorie:

Descriere

„Grădina Raiului” este o expresie folosită pentru a descrie un loc idilic sau un loc al fericirii. În pictura impresionistă, această temă poate fi abordată într-un mod care să reflecte stilul și tehnicile specifice acestui curent artistic.

Un artist impresionist ar putea prezenta „Grădina Raiului” prin intermediul culorilor vii și a urmelor largi de pensulă, care să creeze o atmosferă de lumină și veselie. De asemenea, ar putea include detalii care să sugereze fericirea, precum flori și animale, sau poate prezenta oameni în diferite activități care sugerează o viață plină de bucurie.

În general, o pictură impresionistă a „Grădinii Raiului” ar putea transmite o atmosferă de pace și armonie, prin intermediul culorilor și formelor utilizate. Poate fi o oportunitate pentru artist să captureze un moment de fericire sau să creeze o imagine idealizată a unui loc perfect.

Pictura impresionistă „Grădina Raiului”, în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil în anul 2022.

Dimensiunile picturii sunt: 50 cm x 50 cm.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Informații suplimentare

Dimensiuni 50 × 2 × 50 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.