„Înflorirea sentimentelor” – Pictură în ulei pe pânză

700 lei

Categorie:

Descriere

„Înflorirea sentimentelor” este o pictură în vopsele de ulei care vorbește sufletului privitorului prin pânza vibrantă de culori și texturi. Această operă de artă captează esența unui moment suspendat în timp, unde emoțiile se deschid ca petalele sub razele blânde ale soarelui.

În centrul compoziției, un vas de teracotă, pictat cu măiestrie artistică, emană o căldură rustică, contrastând cu delicatețea florilor ce par să izvorăsc din interiorul său. Fiecare floare este redată cu lovituri de pensulă pline de pasiune, cu nuanțe de roz, portocaliu și albastru ce se întrepătrund, creând o simfonie de culoare dinamică și armonioasă.

Lumina este un actor cheie în această pictură, cu jocul său subtil pe pereți și reflecția pe suprafața vasului, adăugând profunzime și realism. Umbrele mătăsoase și luminozitatea difuză conferă o atmosferă de intimitate și contemplare.

Detaliile florilor sunt realizate cu o atenție aproape meditativă, sugestivă pentru diversitatea și complexitatea emoțiilor umane. În același timp, petalele căzute la baza vasului sunt o amintire a frumuseții efemere a vieții.

„Înflorirea sentimentelor” nu este doar o festivitate a culorilor naturii, ci și o reflectare a bogăției interioare a omului, o invitație la introspecție și la aprecierea momentelor efemere de frumusețe care ne înconjoară. Această lucrare este o poezie vizuală care sărbătorește înflorirea interioară și schimbările subtile ce ne modelează experiențele.

Pictura „Înflorirea sentimentelor” în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil în anul 2023.

Dimensiunile picturii sunt: 50 cm x 50 cm.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.