„Simbioza Elementelor” – Pictură în ulei pe pânză

700 lei

Categorie:

Descriere

„Simbioza Elementelor” este o capodoperă care vorbește despre unitatea și coexistența pașnică a diferitelor elemente ale naturii, subliniind cum, chiar și în absența omului, viața continuă într-un dans armonios. În centrul lucrării se află un lac liniștit, ce reflectă cerul și casele din apropiere, un loc de refugiu și de calm în tumultul zilelor noastre. Pământul este reprezentat prin culorile calde ale malurilor lacului, o paletă de maro, verde și albastru, ce sugerează fertilitatea și viața care pulsează în sol.

Casa, simplă și neînsemnată, este acolo pentru a ne reaminti de prezența umană discretă, integrată perfect în peisaj, fără a-l perturba. Norii de furtună aduc cu ei promisiunea reînnoirii, apei care se va întoarce la lac, continuând ciclul vieții. Valurile, deși sunt tulburate de vânt, nu par să fie amenințătoare, ci mai degrabă o mărturie a energiei care se mișcă prin fiecare element al naturii.

Fiecare element este o meditație asupra relației dintre om și natură, un apel la recunoașterea locului nostru în cadrul acestui tablou cosmic. „Simbioza Elementelor” este o invitație la introspecție și la aprecierea frumuseții liniștite, adesea neobservate, care ne înconjoară. Este o pictură care vorbește despre echilibru, despre necesitatea de a păstra legătura cu natura și de a trăi în armonie cu ea.

Pictura „Simbioza Elementelor” în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil în anul 2023.

Dimensiunile picturii sunt: 50 cm x 50 cm.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.