• Sculptură în marmură albă Evoluție 1
  • Sculptură în marmură albă Evoluție 1
  • Sculptură în marmură albă Evoluție 2
  • Sculptură în marmură albă Evoluție 3
  • Sculptură în marmură albă Evoluție 4
  • Sculptură în marmură albă Evoluție 5

Evoluție – Sculptură în marmură albă

9000 lei

1 în stoc

Categorie:

Descriere

Care este semnificația sculpturii „Evoluție”?

La începuturile universului, a existat scindarea, care a dat nastere dualității cosmice, părinții a tot ceea ce a existat, există si va exista vreodată. Dualitatea a însemnat multiplicare, dar nu o simplă clonare, ci una supusă transformării si deci evoluției. De la lumină și energie până la particulele subatomice, materie, sori și planete, galaxii și realități multiple, piramida evoluției a dat naștere ființei raționale. Aceasta s-a contopit și scindat la rândul său, continuând astfel drumul prin piramida evoluției, până a atins țelul de a crea în mod conștient artă. A împlinit astfel una dintre menirile evoluției: creația conștientă, ca element esențial al evoluției universului. Evoluția nu s-a oprit aici, ci continuă și va continua în eternitate. Oare ce splendori va mai crea ființa rațională în această aventură a evoluției sale, ca parte a evoluției Universului ?

Descrierea sculpturii

Sculptura „Evoluție”, din marmura albă cu nervuri gri este realizată de artistul plastic Monea Teofil și face in prezent parte din colecția artistului. Această sculptură a fost prezentă în diverse expoziții și a fost expusă și în galeria personală a artistului, deci nu este o lucrare nouă, ci un obiect de artă care poate fi considerat de colecție (sau second-hand).

Sculptura a fost realizată aproximativ în anul 2000, iar artistul a decis acum, pentru prima dată, să o vândă. Lucrarea este unicat, nu sunt disponibile alte copii si nici nu vor fi realizate altele, nici măcar la comandă (de altfel, artistul nu realizează lucrări la comandă).

Statuia este formată din patru elemente: două elemente formează stativul de o formă inspirată dintr-o secțiune piramidală, un element este corpul sculpturii, iar un alt element mai mic reprezintă capul stilizat al statuii. Înălțimea totală a sculpturii este de 43 cm, iar greutatea este de peste 13,5 kg.

Comandă și predare

Comanda se poate face online. Dar, având în vedere greutatea și valoarea acestei sculpturi, lucrarea se vinde și predă personal, la sediul galeriei.

Vă mulțumim.

Loading

Informații suplimentare

Greutate 13.5 kg
Dimensiuni 43 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.