• Energii
  • Energii verso

Energii – Pictură în ulei pe pânză

750 lei

1 în stoc

SKU: 263 Categorie:

Descriere

Energia poate fi reprezentată în moduri diferite în pictură. Un artist poate utiliza linii, forme și culori pentru a sugera mișcare și dinamism într-o pictură și pentru a crea o senzație de energie. De exemplu, linii zigzag sau curbe pot fi utilizate pentru a sugera mișcare și agitație, iar culorile puternice și contrastante pot crea o senzație de energie.

Energia poate fi de asemenea reprezentată prin intermediul reprezentărilor figurilor umane în mișcare sau prin intermediul reprezentărilor naturii în stare de agitație, cum ar fi valurile marii sau fulgerele.

În general, energia poate fi exprimată prin intermediul liniei, formei și culorii într-o pictură și poate fi utilizată pentru a transmite o anumită stare sau emoție către privitor. Modul în care este reprezentată energia poate depinde de interpretarea artistului și de contextul în care este creată pictura.

Pictura impresionistă „Energii”, în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil în anul 2022.

Dimensiunile picturii sunt: 50 cm x 50 cm.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Informații suplimentare

Dimensiuni 50 × 2 × 50 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.