• Iubire
  • Iubire verso

Iubire – Pictură în ulei pe pânză

750 lei

1 în stoc

SKU: 264 Categorie:

Descriere

Iubirea este un sentiment complex care poate fi exprimat în multe moduri în artă, inclusiv în pictură. În arta vizuală, iubirea poate fi reprezentată în moduri simbolice sau prin reprezentarea figurilor umane în momente de iubire sau îmbrățișare. De exemplu, un artist poate reprezenta iubirea prin intermediul simbolurilor precum inimile sau trandafirii. Alți artiști pot reprezenta iubirea prin intermediul reprezentărilor figurilor umane într-un moment de apropiere sau îmbrățișare.

Iubirea poate fi de asemenea reprezentată prin intermediul culorilor și al liniei în pictură. De exemplu, culorile roșu și roz pot fi utilizate pentru a sugera pasiunea și dragostea romantică, în timp ce linia poate fi utilizată pentru a sugera apropierea sau legătura dintre două persoane.

În general, iubirea poate fi exprimată în moduri diferite în pictură, iar modul în care este reprezentată poate depinde de interpretarea artistului și de contextul în care este creată pictura.

Pictura impresionistă „Iubire”, în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil în anul 2022.

Dimensiunile picturii sunt: 50 cm x 50 cm.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Informații suplimentare

Dimensiuni 50 × 2 × 50 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.