Orașul de cristal al viitorului – Pictură în ulei pe pânză

500 lei

SKU: 300-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie:

Descriere

Acest tablou uluitor în ulei dezvăluie un peisaj fascinant care îmbină miraculos frumusețea eternă a naturii cu viziunea futuristă a progresului uman. În prim-plan, un lac seren, limpede ca cristalul, își etalează apele liniștite, mărginite de arbori falnici și viguroși, care păzesc tăcute acest sanctuar natural. Arborii, cu frunzișul lor dens și verde, servesc ca un cadru natural ce introduce privitorul în scenă, încurajându-l să exploreze și să descopere frumusețea ascunsă a compoziției.

În depărtare, contrar așteptărilor, nu găsim munți sau păduri, ci silueta unui oraș al viitorului. Acesta nu este un oraș obișnuit, ci unul conceput și construit cu respect profund pentru mediul înconjurător. Clădirile sale înalte, din materiale translucide și sclipitoare, par să se ridice organic din peisaj, ca niște monumente ale inovației și speranței. Ele strălucesc sub razele soarelui, reflectând lumina în mii de culori prismatice, creând un efect vizual hipnotic și captivant.

Tabloul „Orașul de cristal al viitorului” transmite un mesaj puternic și optimist despre posibilitatea coexistenței armonioase dintre natură și creațiile umane. Este o viziune inspirațională care încurajează contemplarea și reflecția asupra viitorului pe care ni-l dorim și asupra pașilor necesari pentru a-l realiza.”

Pictura impresionistă „Orașul de cristal al viitorului”, în vopsele de ulei pe pânză fixată pe cadru de lemn, este realizată prin pictare manuală de către artistul plastic Monea Teofil în anul 2023.

Dimensiunile picturii sunt: 40 cm x 50 cm.

Pictura face parte dintr-o colecție privată (este așadar un obiect de artă second-hand).

Loading

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.